Landslagskollen: Brassarna fick nya 90 minuter

Bild till nyheten Landslagskollen: Brassarna fick nya 90 minuter
Fabinho och Alisson spelade hela matchen när Brasilien bara fick 0-0 mot Colombia. Inga skador rapporterade, tack och lov. Lista över de avslutande landskamperna denna vecka.

Vid lunchtid på lördag ska The Reds ta sig an Watford på Vicarage Road, men först ska höstens andra landslagspaus avslutas.

Övervägande delen av matcherna spelas i morgon, tisdag, men också några ikväll.

Skottland – Andy Robertson

Tisdag 12/10: Färöarna-Skottland

* Robbo blev stor hjälte med två assist när Skottarna besegrade Israel med 3-2 i lördags.

England – Jordan Henderson

Tisdag 12/10: England-Ungern

* Hendo satt på bänken hela matchen i 5-0-segern mot Andorra.

Wales – Neco Williams

Måndag 11/10: Estland-Wales

* Neco spelade 76 minuter som vänsterback i 2-2-matchen mot Tjeckien och hade assist på första målet.

Grekland – Kostas Tsimikas

Tisdag 12/10: Sverige-Grekland

* Kostas spelade hela matchen i 2-0-segern borta mot Georgien och nu väntar alltså Sverige på Friends...

Portugal – Diogo Jota

Tisdag 12/10: Portugal-Luxemburg

* Jota spelade inte lördagens 3-0-seger mot Qatar på grund av en muskelkänning, men är kvar på landslagssamlingen.

Irland – Caoimhin Kelleher

Tisdag 12/10: Irland-Qatar

* Kelleher väntar fortsatt på landslagsdebuten, kommer det i morgon kväll? Irland har ingen VM-chans.

Nordirland – Conor Bradley

Tisdag 12/10: Bulgarien-Nordirland

* Den unge högerbacken Bradley fortsätter att få förtroendet i A-landslaget, men VM-chansen krossades i och med 0-2-förlusten mot Schweiz i lördags.

Nederländerna – Virgil van Dijk

Måndag 11/10: Nederländerna-Gibraltar

* Förhoppningsvis får Virgil vila helt ikväll.

Guinea – Naby Keita

Tisdag 12/10: Guinea-Marocko

* Keita hoppade in i 1-1-matchen mot Sudan i onsdags och byttes ut i 76:e minuten mot samma motståndare i lördags som slutade 2-2.

Senegal – Sadio Mané

Tisdag 12/10: Namibia-Senegal

* Mané var en av matchens förgrundsgestalter när Namibia krossades med 4-1 i lördags kväll med ett mål och en assist. Nu väntar retur borta mot Namibia.

Egypten – Mo Salah

Måndag 11/10: Libyen-Egypten

* Salah var kapten när Egypten besegrade Libyen med 1-0 och passerade därmed libyerna i kvalgruppen. Ikväll spelas returen i Tripoli.

Japan – Takumi Minamino

Tisdag 12/10: Japan-Australien

* Minamino och hans japan har det tufft och ser ut att missa VM för första gången sedan 1998. Blev utbytt efter 59 minuter i 0-1-förlusten mot Saudiarabien senast och nu väntar svåra Australien.

Brasilien – Alisson Becker och Fabinho

Natten till fredag 15/10: Brasilien-Uruguay

* Brassarna har spelat två 90 minutersmatcher den senaste tiden;  3-1-segern borta mot Venezuela och i nattens 0-0-match mot Colombia.