– Överväldigad av ert stöd

Bild till nyheten – Överväldigad av ert stöd
Harvey Elliott tackar för det stöd han fått efter den hemska skadan han ådrog sig mot Leeds och slår fast att allt hans fokus nu ligger på att komma tillbaka så snabbt som möjligt.

Harvey Elliotts tredje raka Premier League-start slutade i otäcka scener då han skadade foten illa efter en tackling från Pascal Struijk. Skadan är så pass allvarlig att han kommer att opereras inom de närmsta dagarna.

Mycket av eftersnacket från Liverpools imponerande 3-0-seger mot Leeds har handlat om just Elliott och stöttande ord har svämmat in från alla håll och kanter i intervjuer och på sociala medier. 

Nu har Elliott tackat för stödet via ett inlägg på Instragram.

"Självklart är jag otroligt besviken över vad som hände igår mot Leeds, men jag är alldeles överväldigad av den kärlek och det stöd jag fått från hela fotbollsvärlden efter skadan."

"Jag vill rikta ett stort tack till alla som har hört av sig till mig och min familj, det betyder mycket. Ett stort tack även till alla på plats på Elland Road för ert stöd omedelbart efter att allt hände."

"Nu är jag fullt fokuserad på min återhämtning och jag ska ge allt under min rehabilitering för att vara tillbaka så snabbt jag bara kan. Jag vet att jag har ett fantastiskt team bakom mig i Liverpool och tillsammans kommer vi att ta oss igenom detta."

"Till alla Liverpoolsupportar, ert stöd betyder allt för mig. Jag är en av er och jag är inställd på att komma tillbaka snabbare, mer vältränad och starkare för att hjälpa laget framöver."

"You'll Never Walk Alone! #HE67"


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer