​Minamino missar Leeds

Bild till nyheten ​Minamino missar Leeds
Skadeläget för Takumi Minamino har varit något oklart inför Leeds, men klubben meddelar nu att japanen tvingas stå över matchen.

Vilka spelare som Jürgen Klopp faktiskt kommer att ha till sitt förfogande på Elland Road imorgon har under veckan varit väldigt oklart på grund av skador och hot om avstängningar.

Igår kom beskedet att brassarna Fabinho och Alisson inte stängs av, vilket innebär att det frågetecknet är utrett och duon är tillgängliga för spel.

På sin presskonferens gav Klopp inga glasklara besked om skadestatusen på alla spelare som antingen är eller har varit skadade. Tysken bekräftade att det inte är någon fara med Virgil van Dijk och Harvey Elliott. Han meddelade även att Naby Keita är tillbaka i Liverpool efter den problematiska situationen i Guinea.

En spelare som Klopp inte pratade om på presskonferensen var Takumi Minamino. Japanen lämnade landslagssamlingen i förtid på grund av skada. Från officiellt håll har det inte kommit några besked om hur pass allvarlig skadan är, men idag skriver klubben på sin hemsida att spelaren inte förväntas vara med i truppen mot Leeds.

Sedan tidigare är Roberto Firmino och Neco Williams skadade. James Milner har dragits med en skadekänning under de senaste veckorna men återvände till lagträning igår och kan därför vara aktuell för spel igen.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer