"Salah är lagets viktigaste spelare"

Bild till nyheten "Salah är lagets viktigaste spelare"
Mohamed Salahs prestation, som mynnade ut i ett mål och två assist, lyftes fram i pressen när de reagerade på de rödas premiärseger mot Norwich.
Paul Gorst, Liverpool Echo:

"Om the Reds ska kunna utmana City om ligatiteln kommer Salahs mål vara en nyckelfaktor och efter att ha slutat som lagets skyttekung under samtliga av sina fyra år på Anfield är han redan ur startblocken i jakt på att upprepa bedriften en femte gång."

"Salahs insats bjöd på mer än bara ett tredje mål som utökade Liverpools ledning, han gjorde även två assist vilket visar att han är på toppen av sin förmåga."

"Prestationerna bör inte ses som mindre fantastiska ju oftare han gör det. När klubben nu arbetar för att knyta till sig sina stjärnor på långa kontrakt bör Salah vara näste man i kön."

"Sign him up, Michael Edwards!"

Ian Doyle, Liverpool Echo:

"Om Salah stannar kvar under de kommande åren finns alla möjligheter att hans rekordbra Anfield-karriär gör honom till en bona fide-klubblegendar."

"Intrycken från Premier League-premiären mot Norwich City är sådana att Salah fortsatt är Liverpools bästa och viktigaste spelare, han klev ut på en fullsatt arena och vidare upp sina enorma kvaliteter."

"På planen är det tydligt att Salah menar allvar. Utanför den är det tydligt att han vill lösa sin kontraktssituation med Liverpool. Över till er, Fenway Sports Group."

Karl Matchett, Independent:

"Klopps byten fick verkligen effekt. Bara fyra minuter senare kombinerade originalanfallstrion, Champions League-vinnande trion, på ett ödeläggande och något lyckosamt vis när Firmino nätade efter en assist från Salah."

"Liverpools säsong inleds med anfallet i fokus återigen, detta efter förra årets oändliga defensiva snyfthistoria."

This is Anfield:

"Fyra anfallare spelade, tre gjorde mål. Mo Salah har fler assist än mål den här säsongen. Han gjorde sånär ytterligare en assist när han försökte hitta Sadio Mané i slutet vilket hade kunnat sluta i att samtliga fyra anfallare gjorde mål i premiären."

"Vad man än vill ta med sig från säsongens första match bör fokus ligga på att flera spelare bidrog till the Reds anfallsspel, det finns en känsla av att vi nu har fyra potentiella startspelare istället för tre."

"Jota inledde riktigt bra, men Firmino levererade direkt när han kom in. Det är precis den konkurrensen som the Reds behöver, över hela planen."

Dominic King, Daily Mail:

"Medan rivalerna har spenderat stora pengar under de senaste veckorna har Klopp behövt lyssna på snack om att Liverpools beslut att vara ekonomiskt återhållsamma kommer att kosta honom dyrt. Den inställningen tar dock inte i beaktning vilken kvalitet som redan finns i hans trupp."

"Den här truppen, när spelarna är i form, är så bra som någon annan trupp i Europa och de spelade som om de hade något att bevisa, det såg nästan ut som att supportercomebacken hade fått dem att vakna till liv igen. Norwich stod för en habil insats, men när det kommer till kvalitet så var de på en helt annan nivå än Liverpool."

"Klopp log, alla klädda i rött log - med rätta. Liverpool gjorde en kraftfull start och Norwich kan vara glada över att de inte kommer att ställas mot motståndare av det här slaget vecka in och vecka ut."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer