Oroas inte över rivalernas värvningar

Bild till nyheten Oroas inte över rivalernas värvningar
Fabinho menar att Liverpooltruppen inte låter Premier League-rivalernas spenderande på marknaden påverka dem inför säsongsstarten.

Lag som Manchester City, Manchester United och Chelsea jobbar hårt för att förstärka sina trupper inför säsongen 2021/22. City har redan säkrat Jack Grealish för £100M och ska vara beredda att lägga stora pengar på Harry Kane. Jadon Sancho är klar för United och det återstår bara detaljer innan Raphael Varane kan presenteras. Romelu Lukaku sägs vara mycket nära Chelsea då Londonklubben kommit överens med Inter om en affär för £98M.

Liverpool agerade tidigt i fönstret när de köpte loss Ibrahima Konate från RB Leipzig för £36M, men därefter har det varit lugnt på transferfronten. Det är dock inget som oroar mittfältaren Fabinho som har en stor tilltro på den nuvarande truppen.

– Den här Liverpooltruppen har redan vunnit Premier League, Champions League och andra titlar. Vi har redan visat vad vi är kapabla till, säger brassen enligt Thisisanfield.com.

– Vi fokuserar inte på de andra lagen. City är regerande mästare i Premier League, Chelsea är regerande Champions League-mästare. De engelska lagen är alltid starka och kommer utmana om titlar. Det kommer att se likadant ut i år.

– Vi kommer att vara starka, precis som de andra lagen. Förhoppningsvis kan vi vara något starkare. 

– Vi lägger inte så stor vikt vid vad de andra lagen gör, vi fokuserar på oss själva och jobbar hårt för att vara så bra som möjligt. 

Gini Wijnaldum har lämnat ett stort hål efter sig på Liverpools mittfält, men Fabinho tror att det finns tillräckligt med kvalitet i truppen för att ersätta honom.

– Gini var en mycket god vän till mig. Jag kommer att sakna honom väldigt mycket, laget kommer sakna honom eftersom han spelade så mycket, han var aldrig skadad. Han var en riktigt bra spelare och ledare. 

– Gini var en speciell spelare för den här klubben. Han hjälpte mig mycket när jag kom till klubben. Nu tillhör han ett annat lag, jag önskar honom all lycka i PSG.

– Jag är inte orolig. Vi har redan visat att det finns duktiga spelare i truppen som kan ersätta honom. Vi har många spelare på mittfältet - Hendo, jag själv, Thiago, Curtis, Millie, Naby Keita, det finns många som kan spela på dessa positioner.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer