Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

City-legend på besök i Liverpoolshorts!

Bild till nyheten

I dag fick truppen finfrämmande på träningscampen i Salzburg.

Det var Sadio Mané som bjöd in Man City-legendaren på träningen.

– Jag sa: "Yaya, tror du att det är bra idé om du kommer och ser oss träna?. Han svarade: "Jag kommer, min vän! Fråga chefen din om det är ok", berättar Mané för Liverpoolfc.com

Yaya själv var iklädd i Liverpoolshorts... kanske något han har fått låna av sin bror Kolo? Lär knappast uppskattas av City-fansen i alla fall.

Han tycks också ha uppskattat besöket eftersom han har lagt ut bilder på Instagram-story med texten:

"Trevligt att möta manager Klopp och kolla på Liverpools träning. Toppmanager och en ödmjuk man. Jag satte stort värde på tiden med dig tränare Klopp och grabbarna här idag".

38-årge Yaya Touré, som bland annat vann tre PL-titlar med Man City och Champions League med Barcelona och gjorde 101 landskamper för Elfenbenskusten, jobbar numera som assisterande manager i den ryska klubben Akhmat Grozny.

Sadio Mané:

– Jag har känt honom sedan 2004 och han är en väldigt trevlig kille och en god vän, så vi håller alltid kontakten. Då han frågade mig om jag kunde fråga chefen om det var ok att han besökte vår träning så gjorde jag det med glädje. Och jag tror även att chefen tyckte om att Yaya med oss idag.

– Han har som mål att bli manager och alla grabbarna var glada över att få snacka med honom. Vi snackade lite om City och Liverpool och det var fint att se honom igen.

Bannerbild