Så spenderar spelarna sin semester

Bild till nyheten Så spenderar spelarna sin semester
Både sollapande och träning står på schemat när de spelarna som inte spelar landslagsfotboll i sommar laddar batterierna inför kommande utmaningar.

En stor del av Liverpooltruppen står utan landslagsåtaganden i sommar och kunde därmed ta semester direkt efter Premier League-säsongen som avslutades med en hemmaseger mot Crystal Palace 23 maj. Efter en av de mest intensiva och utmanande säsongerna någonsin har flera spelare passat på att ta sig till varmare breddgrader för att njuta av solen.

Mohamed Salah har passat på att resa hem till Egypten och El Alamein där han spenderat tid med familj och vänner. 

Självklart åsidosätter anfallaren tid i gymmet för att hålla kroppen i topptrim:

Sadio Mané har precis som Salah tagit chansen att resa till sitt hemland. I Senegal har han träffat presidenten Macky Sall och invigt ett sjukhus som byggts tack vare en generös donation från anfallaren.

Mittfältstalangen Curtis Jones, som spås få en ännu större roll i Jürgen Klopps lag nästa säsong, har valt Spanien och Ibiza som semesterdestination.

'

Självklart jobbar han hårt i gymmet för att vara optimalt förberedd för att imponera under försäsongen:

Jürgen Klopp har även han varit i Spanien. Där passade han på att njuta av Tennis i Mallorca Open tillsammans med sin son och tidigare spelare Mario Götze.

Det har även funnits tid till sol och bad:

Sepp van den Berg, som är klar för ett nytt utlån till Preston North End, valde precis som Jones att åka till Ibiza.

Nyförvärvet Ibrahima Konate har efter Frankrikes uttåg ur U21-EM varit i Dubai och passat på att fira sin övergång med en fest med Liverpooltema.

Det ser även ut som att mittbacken bekräftat vilket tröjnummer han kommer att spela med i Liverpool:

Rhys Williams har tagit vara på ledigheten genom att resa till Portugal med sin flickvän:

Även Virgil van Dijk och Joe Gomez har rest till Portugal där de fortsatt sin träning inför den förväntade comebacken när försäsongen drar igång.

Kostas Tsimikas, som förhoppningsvis går en mer lyckad säsong till mötes, valde att resa hem till Grekland.

Naby Keita vill nog lägga ännu en skadefylld och inte helt lyckad säsong bakom sig. Under ledigheten har han bland annat testat på att vara båtkapten och precis som de andra spelarna spenderat tid i gymmet.

Trent Alexander-Arnold inledde sommaren med en stor besvikelse då han missade EM på grund av en skada han ådrog sig i Englands sista träningsmatch inför turneringen. De senaste veckorna har han rehabiliterat för att förhoppningsvis vara redo när Liverpools försäsongsträning startar.

James Milner har varit i Skottland och spelat golf med vänner, samtidigt har han imponerat på supportrarna genom sina tider från löpträningspassen.

Jürgen Klopp och Co. kommer att samlas på AXA Training Centre 12 juli för att starta uppladdningen inför säsongen 2021/22.

Källa: Thisisanfield.com

 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons
Stöd våra sponsorer