Ej positiva till OS-spel

Bild till nyheten Ej positiva till OS-spel
Tre Liverpoolspelare är aktuella för att spela OS i sommar, men klubben ska inte vara helt tillfreds med tanken på att släppa iväg dem.

Sommarens OS, som arrangeras i Tokyo, drar igång 23 juli med 8 augusti som slutdatum. Precis som vanligt kommer en fotbollsturnering för U23-landslag att spelas där varje land får tillstånd att ta med sig tre överåriga spelare.

Mohamed Salah, Egypten, och Takumi Minamino, Japan, är aktuella för att bli uttagna i sina respektive landslagstrupper medan nyförvärvet Ibrahima Konate är en självklar kandidat till det franska laget då han är 22 år gammal.

Liverpool har rätt att stoppa spelarna från deltagande i turneringen och enligt journalisten David Lynch är klubben inte positivt inställda till att släppa iväg trion, detta på grund av den coronaproblematik som finns i Tokyo, en stad som är försatt i nödläge.

Skulle Liverpool ge spelarna tillåtelse att spela OS kommer de att missa stora delar av klubbens uppladdning inför kommande säsong som startar med Premier League-premiär 14 augusti.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer