U18 vidare till final

Bild till nyheten U18 vidare till final
Liverpools U18 vände och vann i FA Youth Cup-semifinalen mot Ipswich Town.

De röda juniorerna gästade Portman Road för semifinal mot Ipswich Town. De båda lagen bjöd på en jämn första halvlek där hemmalaget tog ledningen i andra tilläggsminuten.

Liverpool jobbade hårt för att ta sig tillbaka in i matchen, men då första halvan av andra halvek var spelad hade de fortfarande inte lyckats spräcka nollan. Därefter lossnade det - Mateusz Musialowski satte kvitteringen till 1-1 innan Melkamu Frauendorf, som kom in från bänken, satte ett avgörande 2-1-mål med nio minuter kvar att spela.

Nu väntar antingen Aston Villa eller West Bromwich i finalen av den prestigefyllda turneringen FA Youth Cup, en turnering som Liverpool vunnit fyra gånger tidigare.

Liverpools lag: Davies, Bradley, Quansah, Koumetio, Norris, Stephenson, Morton, Corness, Balagizi, Woltman, Musialowski (Frauendorf, 79).