U18-seger i ligaavslutningen

Bild till nyheten U18-seger i ligaavslutningen
Liverpools U18 tog tre poäng i säsongens sista ligamatch genom att besegra Derby County med 3-0.

Juniorerna välkomnade Derby County till akademin i Kirkby för säsongens sista match i U18 Premier League.

Liverpool öppnade starkt med ett ledningsmål från Kaide Gordon redan tio minuter in i matchen och därefter hade gästerna problem.

Precis innan halvtidsvilan utökade de rödklädda sin ledning till 2-0 genom ett skott från Tommy Pilling som via Melkamu Frauendorf styrdes in i nät.

Liverpool inledde andra halvlek i samma höga tempo och avgjorde matchen fyra minuter efter paus då Frauendorf hittade nätet på nytt.

Det var en imponerande seger då Marc Bridge-Wilkinson valde att göra hela 11 förändringar jämfört med det lag som besegrade Arsenal i kvartsfinal i FA Youth Cup i fredags. Härnäst väntar semifinal mot Ipswich Town.

Liverpools U18: Mrozek, Wilson, Chambers (Scanlon, 63), Bajcetic, Jonas (Hayes-Green, 77), Miles, Gordon, Mabaya, McConnell, Pilling, Frauendorf.