Quantcast

Nästa match (Premier League)

Southampton klubbmärke Southampton (H)

lördag 08 maj 21:15

Positivt möte med klubben

Bild till nyheten

Spirit of Shankly meddelar att mötet med Liverpools vd Billy Hogan var ett positivt sådant.

Fyra representanter från supportergruppen Spirit of Shankly har träffat Billy Hogan och andra representanter från Liverpool FC för att diskutera en väg framåt efter Super League-debaclet.

SOS beskriver samtalet som positivt och att båda parter var överens om att det finns behov för en ny struktur som leder till ett mer meningsfullt och långsiktigt arbete tillsammans med supportrarna.

Dessa fyra förslag presenterade SOS på mötet:

# Att två representanter från supportergruppen ska finnas med i styrelserummet när det gäller frågor som påverkar supportrar. De underströk att det inte räcker med symbolisk representation, de vill ha veto-rätt i dessa frågor. 

# De vill se en formell överenskommelse mellan LFC och SOS för att förbättra samarbetet och involverandet av supportrar och se till att det blir ett fungerande långsiktigt arbete.

# Att FSG och LFC ska samarbeta med SOS för att fatta beslut som ligger i linje med supportrarnas syn.

# De bad om ett uttalande från FSG där ägargruppen lovar att alla kostnader som kan uppstå till följd av Super League-händelserna kommer att finansieras av ägarna själva och inte med pengar från klubben. De påpekade att Arsenals ägare Kroenke redan meddelat sina intentioner kring detta till Arsenals supportrar.

Hogan kommer nu att ta dessa förslag med sig och diskutera dessa vidare innan de svarar Spirit of Shankly.

Bannerbild