Quantcast

Nästa match (Premier League)

Man United klubbmärke Man Utd (B)

torsdag 13 maj 21:15

Möte för att reparera relationen

Bild till nyheten

Liverpools vd Billy Hogan ska träffa supportergruppen Spirit of Shankly för att försöka lappa ihop den relation som förstördes i och med Super League-fiaskot.

Telegraphs Chris Bascombe skriver att Billy Hogan kommer samtala med supportrar idag, tisdag, efter det starka missnöjet mot Super League från supporterhåll.

Hogan kommer att träffa fyra ledande representanter från supportergruppen Spirit of Shankly (SOS), som vill ha ett större inflytande i klubben för att kunna förhindra liknande misstag från ägarna i framtiden. Ett förslag från gruppen är att FSG ska ge dem en plats i styrelsen för att just kunna bidra med supportrarnas röst i relevanta frågor.

Trots stort missnöje mot John W Henry har det inte funnits några tendenser ännu att Liverpoolsupportrar kommer att agera likt Arsenals och Manchester Uniteds motsvarigheter som arrangerat stora protester i samband med de respektive lagens hemmamatcher. United-supportrarnas protester gick så långt att de bröt sig in på arenan, vilket tvingade Premier League att skjuta upp matchen mot Liverpool som var tänkt att spelas i söndags.

Bannerbild