Lånekollen: Hattrick för Wilson

Bild till nyheten Lånekollen: Hattrick för Wilson
Harry Wilson slog till med ett fantastiskt hattrick för Cardiff City i helgen.

När Cardiff besegrade Birmingham med 4-0 i lördags gjorde utlånade Liverpoolspelaren Harry Wilson ett hattrick där alla tre mål var mycket vackra.

Först lobbade walesaren in bollen i nät från långt håll och därefter satte han dit två frisparkar.

– Många sa inför matchen att det var en betydelselös match, men vi såg det inte på det sättet, sa Wilson efter segern.

– Jag personligen såg det verkligen inte så, jag såg det som en chans att stå för en bra prestation och förbättra mina siffror i slutet av säsongen.

– Ser man till min individuella insats så är jag mycket nöjd, men som lag tycker jag också att vi försvarade bra och lyckades i anfallet, vi kunde ha gjort ännu fler mål.

Sheyi Ojo satt på Cardiffs bänk hela matchen.

Marko Grujic hittade nätet i Portos 3-2-seger mot Famalicao. Porto är för tillfället tvåa i den portugisiska ligan, sex poäng bakom Sporting med fyra matcher kvar att spela.

Vitezslav Jaros höll en femte nolla på sex matcher när han hjälpte St Patricks Athletic till seger mot Longford Town med 3-0.

I Premier League fick Takumi Minamino chansen från start för Southampton mot Leicester. Japanen blev utbytt i 76:e minuten i matchen som slutade 1-1.

I the Championship så spelade Sepp van den Berg hela matchen då Preston vann med 2-0 mot Barnsley medan Harvey Elliott fick göra ett kort inhopp i Blackburns 1-1-match mot Roterham United.

I League One blev Liam Millar inbytt i 74:e minuten när Charlton Athletic kryssade mot Accrington Stanley.

I Spanien spelade Anderson Arroyo 90 minuter för Salamanca UDS i en 0-0-match mot Lealtad.

Källa: Liverpoolfc.com