Quantcast

Nästa match (Champions League)

Glasgow Rangers klubbmärke Glasgow Rangers (H)

tisdag 04 okt 21:00

Fortsatt oklar status på Hendo

Bild till nyheten

Jordan Henderson är tillbaka och tränar på AXA Training Centre men går en kamp mot klockan för att hinna spela igen denna säsong.

Jordan Henderson har varit borta från spel sedan han ådrog sig en ljumskskada i Merseysidederbyt på Anfield i februari. Skadan var så pass allvarlig att mittfältaren tvingades till operation.

Efter operationen kom besked från journalisterna som följer klubben nära att det såg ut att bli en 6-8 veckor lång frånvaro för Henderson, men trots att veckorna gått har det inte kommit några uppdateringar som tyder på att en comeback är nära.

The Athletics James Pearce skriver att Henderson nu är tillbaka på AXA Training Centre i Kirkby för att trappa upp rehabiliteringsträningen, det råder dock, enligt Pearce, osäkerhet kring huruvida lagkaptenen kommer att hinna spela igen innan säsongen är över.

För Liverpools del återstår sju matcher av säsongen, samtliga i Premier League, där de ska försöka att lägga beslag på en topp fyra-placering.

En annan mittfältare som missat de senaste matcherna är Curtis Jones. Den unge engelsmannen sägs nu vara mycket nära att vara spelklar igen.

Bannerbild