Minamino osäker på framtiden

Bild till nyheten Minamino osäker på framtiden
Takumi Minamino befinner sig just nu i Southampton på lån och erkänner att han inte med säkerhet vet var han kommer att spela nästa säsong.

Takumi Minamino lånades på januarifönstrets sista dag ut till Southampton för resterande del av säsongen. Tiden i Southampton har än så länge varit lite upp och ned och anfallaren har inte lyckats säkra sig en regelbunden startplats.

Anfallaren har gett sin syn på konkurrensen i Liverpool och sin egna framtid.

– Det var väldigt svårt att få chansen i laget, men det var tydligt från början att det skulle bli en utmaning för mig, så jag hade inte negativ inställning alls, inte på träning heller, säger japanen enligt Thisisanfield.com.

– Jag försökte bara att få speltid, ta mig in i laget och hitta sätt att bidra med mål.

– Nu fokuserar jag på nutid och vad jag kan göra här och nu. Jag är fotbollsspelare, så jag vet inte var jag kommer att spela om sex månaders tid, men jag vill spela på högsta nivån.

– Man måste spela matcher för att hitta in i det fullt ut. Det var därför jag valde att komma hit (Southampton). Jag tror inte att jag hade lämnat Liverpool om jag hade känt att jag kunde utvecklas genom att bara träna där. 

Efter att det stod klart att Minamino lånas ut slog Jürgen Klopp fast att det är en ypperlig möjlighet för spelaren, som han menar är ett långtidsprojekt för Liverpool, att samla på sig välbehövlig erfarenhet och speltid. 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer