Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Utreder attack mot Real-bussen

Bild till nyheten

Polisen utreder en incident som ägde rum Inför Champions League-returen mot Real Madrid på Anfield när supportrar samlades för att välkomna spelarna.

Inför onsdagens Champions League-match på Anfield samlades hundratals supportrar för att välkomna Liverpoolspelarna när de anlände i spelarbussen. Det uppstod dock en incident när Real Madrids spelarbuss anlände till arenan: en ruta krossades efter att ett föremål kastats mot bussen.

The Athletic meddelar att Merseysidepolisen utreder händelsen. Det kastade föremålet ska inte ha gått igenom rutan och därmed var det ingen som skadade sig.

– Det är fullständigt oacceptabelt och ett skamligt beteende från några få individer. Vi vill rikta en uppriktig ursäkt till våra gäster för denna incident som de utsattes för. Vi kommer att jobba tillsammans med Merseysidepolisen för att samla fakta och identifiera de ansvariga, säger en talesperson från Liverpool FC.

Det kommer inte att komma någon bestraffning från UEFA:s håll förrän polisrapporterna är färdigställda. Tidigare har Liverpool bötfällts på 17 000 pund för en händelse av samma karaktär när Manchester City gästade Anfield för Champions League-spel 2018.

Bannerbild