Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

– Vi vet vad som väntar

Bild till nyheten

Zinedine Zidane och Luka Modric är förberedda på en tuff kväll på Anfield.

Real Madrid kommer till Anfield inför returen med en 3-1-ledning från första matchen på Alfredo Di Stefano-stadion.

Trots det fina utgångsläget är Madridklubbens manager, Zinedine Zidane, inställd på att det blir en utmaning att ta sig an ett revanschsuget Liverpool.

– Vi vet vad för slags match som väntar imorgon, sa fransmannen på sin presskonferens inför matchen enligt Liverpool Echo.

– Vi vet att det kommer att bli tufft. Vi är förberedda och redo att prestera. 

Mycket av förhandssnacket har handlat om Liverpools försämrade chanser att genomföra en comeback med tanke på att Anfields läktare kommer att gapa tomma. Zidane lägger ingen större vikt vid att så är fallet.

– Vi kan inte göra någonting, det är vad det är. Vi hade inga supportrar i första matchen. Vi kan vara acceptera läget och vi ska också prestera utan publik.

Zidane sa efter helgens stentuffa match mot Barcelona att sitt lag är slitet. "Los Blancos" har en hel del skador i truppen.

– Vi måste försöka att använda våra styrkor och hantera skadeläget. Oavsett på vilken plats vi spelar så försöker vi att vinna. När det gäller det fysiska så kommer det att vara lika tufft här, men vi är vana vid det.

– Vi mår bra! Vi har allt fokus på matchen som väntar. Vi är konkurrenskraftiga. Vi är redo att prestera, det är hundra procent säkert.

– Det är tufft, det är en annorlunda säsong. Men vi kan inte göra någonting åt det, vi kan bara fokusera på oss själva och göra vårt bästa. Spelschemat är som det är, alla lag måste hantera sina skadeproblem.

Mittfältaren Federico Valverde missade en träning tidigare i veckan men Zidane slog fast att han är redo för spel.

– Han är helt skadefri. Han är 100 procent. Han är med laget och ett möjligt alternativ. 

Även Luka Modric är medveten om hur svår matchen på Anfield kan bli.

– Jag ser framför mig en krävande match. Vi måste prestera väldigt bra och göra det vi gjorde i den första matchen. Vi är här för att vinna matchen, vi kommer inte bara falla hem med laget och säkra resultatet, säger mittfältsstjärnan.

Bannerbild