Quantcast

Nästa match (Premier League)

Everton klubbmärke Everton (B)

onsdag 01 dec 21:15

– Helt annorlunda utan supportrar

Bild till nyheten

Liverpool har krånglat sig vidare trots taskiga utgångslägen tidigare i Champions League. Jürgen Klopp menar dock att det blir en enorm skillnad att försöka vända mot Real Madrid på ett tomt Anfield.

Liverpool förlorade med 3-1 mot Real Madrid och det kommer därmed att krävas en superb insats från de rödklädda i returen på Anfield nästa vecka om de ska ha någon chans att ta sig vidare till semifinal.

Under Jürgen Klopp har laget lyckats lösa avancemang trots betydande underläge inför returen, alla minns ju vändningen mot Barcelona efter 3-0-förlusten på Camp Nou.

Efter gårdagens förlust lyfte Klopp fram faktumet att nästa veckas retur kommer att spelas inför tomma läktare som en enorm skillnad jämfört med exempelvis vändningen mot Barcelona.

– Självklart är det helt annorlunda, sa Klopp enligt Liverpoolfc.com.

– Om man vill ha några känslosamma minnen så kan man titta på Barcelonamatchen igen. Jag skulle säga att 80 procent av den matchen var tack vare atmosfären på arean. Så ja, nu måste vi göra det utan dem. Men det är inte så att jag sitter här och tänker att "oh, comebacks är vår grej, vi gör det hela tiden." Vi har förvisso lyckats då och då, men det har varit med supportrar på läktarna. 

– Vi har inga supportrar på plats nu, jag vet inte om vi kan klara av det, men jag kan lova att vi ska ge det ett försök med allt vi har.

– Grabbarna ville verkligen mycket här men under den första halvleken hade vi problem, vi måste se över de problemen och sedan försöka igen. Det är allt. Vi måste se till att det blir en tuff uppgift för Real Madrid på Anfield även utan supportrar. 

Bannerbild