Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

Jota vill undvika Porto

Bild till nyheten

Idag lottas Champions Leagues kvartsfinaler. Diogo Jota hoppas inte att Liverpool ställs mot FC Porto, en klubb han tidigare representerat.

När Champions Leagues kvartsfinaler lottas i Nyom klockan 12:00 idag är det nog många Liverpoolsupportrar som hoppas att Jürgen Klopps mannar får möta FC Porto.

En som verkligen inte hoppas att så blir fallet är Diogo Jota. 24-åringen spenderade säsongen 2016/17 på lån i den portugisiska klubben och har fina minnen från den tiden. Porto är även staden Jota föddes i. Han ser dock fram emot lottningen.

– Jag har alltid drömt om detta, ända sedan jag var liten. Även om jag redan har spelat i turneringen med FC Porto så har man aldrig samma ambitioner som när man tillhör Liverpool, citeras Jota av Mirror.

– Champions League är en utslagsturnering och jag tror att allt kan hända. Mycket av vårt fokus ligger på den här turneringen och möjligheterna att hå långt. 

Anfallaren vill inte möta Porto i kvartsfinalen.

– Om jag ska vara ärlig, nej. Även om Liverpool nyligen har vunnit mot dem och att de tagit sig förbi dem tidigare så skulle det vara en väldigt komplicerad och känsloladdad match för mig. Jag möter hellre ett annat lag.

– Om det sker i finalen, ja, då är jag helt för det.

Bannerbild