Quantcast

Nästa match (Träningsmatch)

Bologna klubbmärke Bologna (B)

torsdag 05 aug 16:00

– Nu är målet att vinna CL

Bild till nyheten

Sadio Mané erkänner att avståndet till Manchester City är allt för stort i Premier League och att lagets huvudmål nu är att vinna Champions League.

Efter en första ligatitel på 30 år var förväntningarna på Liverpool skyhöga inför säsongen 2020/21. Resultaten, åtminstone i de inhemska turneringarna, har dock inte levt upp till dessa förväntningar.

– Det är inte bara jag, varje spelare i truppen sätter inför säsongen upp mål som de vill uppnå. Detsamma gäller för klubben, säger Sadio Mané till ESPN Brazil.

– När vi startade den här säsongen var vårt mål att vinna Champions League, Premier League och även de inhemska cuperna. Jag kan säga att det är över nu när det gäller Premier League-titeln. Avståndet är för stort.

– Vi tänker alltid att vi aldrig ska ge upp och vi kommer inte att ge upp heller, men Manchester City är ett duktig lag som är i kanonform. 

– Bortsett från att komma topp fyra så är vårt huvudmål nu att vinna Champions League. Att vinna Champions League, inte sluta tvåa. Men det blir inte lätt.

– Man möter Europas bästa lag, men vi är med för att utmana de allra bästa. Vi ska göra allt vi kan för att ta oss framåt och vinna Champions League.

Liverpool har ett fint utgångsläge inför returen i åttondelsfinalen mot RB Leipzig efter segern med 2-0. Även om matchen spelades i Ungern och inte på Red Bull Arena i Tyskland så räknades matchen som bortamatch för "The Reds" vilket innebär att de två målen väger extra tungt. 

Bannerbild