Quantcast

Nästa match (Champions League)

Glasgow Rangers klubbmärke Glasgow Rangers (H)

tisdag 04 okt 21:00

Fruktar att säsongen är över för Hendo

Bild till nyheten

The Athletic kommer med oroväckande uppgifter gällande Jordan Hendersons skada.

Jordan Henderson tvingades lämna planen i mötet med Everton i lördags på grund av en ljumskskada. Det har inte kommit några uppdateringar från officiellt håll kring skadans omfång, men Jürgen Klopp konstaterade direkt efter matchen att det inte såg bra ut och att ingen i den medicinska staben kunde ge några positiva besked.

Det har spekulerats i att Henderson blir borta i flera veckor framöver, men enligt The Athletics Oliver Kay har 4-6 veckors frånvaro varit de mest positiva prognoserna och att det finns en oro inom klubben att det är färdigspelat för säsongen för lagkaptenen. 

Om Henderson blir borta under en längre period vore det självklart en tung smäll för Liverpool i jakten på en topp fyra-placering. Engelsmannen har vikarierat i backlinjen på slutet på grund av långtidsskadorna på de tre ordinarie mittbackarna och med en osäker status på Fabinho så kan Kabak, Nat Phillips, Rhys Williams och Ben Davies vara de enda alternativen i mittlåset, samtliga med begränsad eller obefintlig erfarenhet av Premier League-spel.

Bannerbild