Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

– Det var så speciellt för mig

Bild till nyheten

Ozan Kabak fick mot RB Leipzig ta sin första seger med sitt nya lag och dessutom hålla nollan, något som betydde mycket för den unge mittbacken.

Ozan Kabak gjorde under tisdagen sitt andra framträdande för Liverpool. Mittbacken imponerade med sitt lugn i backlinjen och hjälpte laget till en 2-0-seger.

– Det var så speciellt för mig eftersom det är min första seger och hållna nolla i den här tröjan, sa Kabak till Liverpoolfc.com efter matchen.

– Jag är en ny spelare, jag är ung och här finns det så många stjärnspelare. Jag kommer att behöva lite tid att anpassa mig, jag tror att jag kommer att bli bättre med tiden.

– Jag tycker att vi spelade väldigt bra och gav allt ute på planen. Vi vann alla dueller på mittfältet. Vi förtjänade segern - jag är så glad. 

– Leipzig är ett bra lag som ligger tvåa i Bundesliga, men jag tycker att vi hade kontroll på matchen. I den första halvleken skapade vi flera bra chanser och i den andra så utnyttjade vi deras misstag. Det var en imponerande match från vår sida.

– Om vi fortsätter att spela så här så kan vi förhoppningsvis vinna vår kommande match i Premier League.

Bannerbild