Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Hendo: En viktig match för oss

Bild till nyheten

Jordan Henderson var mycket nöjd med hur laget presterade i den stabila 2-0-segern mot RB Leipzig.

Mohamed Salah och Sadio Mané såg med varsitt mål till att Liverpool besegrade RB Leipzig med 2-0, ett resultat, som med tanke på att målen räknas som bortamål trots att matchen spelades i Ungern, ger "The Reds" ett mycket fint läge inför returen.

Lagkapten Jordan Henderson vikarierade som mittback på nytt men lyckades denna gång hålla nollan tillsammans med sin nye lagkamrat Ozan Kabak i mittlåset.

– Detta var en mycket viktig match för oss. Det var en tuff match, men vi är väldigt nöjda. Det blev en fin kväll, vi levererade en fin prestation, sa engelsmannen efter slutsignalen.

– Vi pressade väldigt bra från start till mål och såg farliga ut varje gång vi gick framåt. Detta är en prestation som vi är nöjda med. Det var en fin seger, men det ska spelas ett returmöte också.

– Mo och Sadio var livliga hela matchen. Vi behövde bara stå pall och kämpa. Nu måste vi fortsätta att prestera på den här nivån - om vi klarar det så kommer vi att få resultaten med oss.

– Jag tycker att vi försvarade oss ganska bra som lag. Grabbarna på topp pressade väldigt bra och i det stora hela pressade vi bra som lag. 

Nu skiftar laget snabbt fokus till Merseysidederbyt på lördag.

– Detta är bara ett enskilt bra resultat. Ja, vi är glada för det, men nu har vi derbyt att fokusera på. Vi måste ge allt i den matchen.

Källa: Liverpool.no

Bannerbild