Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Klopp om mittbacksköp: Överväger allt

Bild till nyheten

Frågan om en eventuellt mittbacksvärvning kom på tal på nytt efter nya skadeproblem för både Fabinho och Joel Matip. Jürgen Klopp menar att klubben ser över alla möjliga lösningar.

Inför mötet med Tottenham stod det klart att Fabinho inte kom till spel på grund av skada. 45 minuter in i matchen tvingades Joel Matip kliva av. Två nya skador i backlinjen gör diskussionen om en eventuell mittbacksvärvning än mer aktuell. Frågan kom självklart på tal när Jürgen Klopp mötte pressen efter matchen.

– Ni kan tänka er att vi överväger allt, det är självklart, konstaterade Klopp enligt Liverpoolfc.com.

– Vi har tänkt, och tänker hela tiden, på att göra det som är rätt. Jag är inte petig eller så, men vi måste hitta rätt spelare. 

– Vi har fortfarande spelare. Dock inte många, om jag ska vara ärlig. Det är overkligt det som händer i försvaret för tillfället. Det är otroligt, men det är så det ser ut.

Det kom gavs inga uppdateringar vad gäller Fabinhos skada, men Matip verkar bli borta en längre tid. I intervjun med BT Sport omedelbart efter slutsignalen sa Klopp att det såg allvarligt ut och under presskonferensen sa han att det rör sig om en ledbandsskada i foten.

– Det är en ledbandsskada i fotleden. Det fanns ingen chans att han skulle spela vidare.

Bannerbild