Quantcast

Nästa match (Premier League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (B)

torsdag 28 jan 21:00

Studio Sandon med Bojan Djordjic

Bild till nyheten

Det väntar ett enormt toppmöte på Anfield i eftermiddag när Liverpool behöver en seger för att jaga ikapp serieledande Manchester United. En match som redan har allt - och nu är hetare än på flera år. Detta snackas upp i Studio Sandon tillsammans med Bojan Djordjic.

Webb TV-magasinet "Studio Sandon" var tillbaka på DobbTV i veckan efter lite jul- och nyårsfirande och det är med buller och brak som 2021 sparkas igång. Som vanligt i samarbete med Supporterklubben och SamDodds.

Det väntar stormatch mot Manchester United idag och vad passar väl bättre än att lära oss om rivaliteten mellan klubbarna från en som varit på plats mitt i den. 

Bojan Djordjc är idag en åsiktsmaskin på Viasat men han ger oss bilden av hur det small mellan dessa klubbar även på juniornivå för att tränare och ledare helt enkelt ställde de kraven. 

Han pratar om sin bild av rivaliteten men ger också en fördjupad syn på Liverpools senaste form och hur han tror att resten av vår säsong kommer att se ut. 

Det blir också snack om Steven Gerrards framgångar i det Glasgow Rangers som Bojan också representerat. Hur stor blir Stevie i den blåa delen av Glasgow om han löser en titel i år?

Missa inte avsnittet som är en perfekt uppladdning inför dagens stormatch. Ni ser det genom att skaffa ett konto på DobbTV och om ni uppger koden "Sandon" vid registrering så kan ni dessutom titta på avsnittet - och kommande - helt gratis i en månad. 

Därefter kostar det 29 kr/månad och då får ni minst två specialavsnitt om Liverpool varje månad. Där är ingen bindningstid.

AVSNITTET HITTAR NI HÄR!

Bannerbild