Quantcast

Nästa match (Träningsmatch)

Hertha Berlin klubbmärke Hertha Berlin (B)

torsdag 29 jul 20:20

Hendo berömmer ungdomarna

Bild till nyheten

Jordan Henderson var nöjd med hela laget efter segern mot Ajax, men lyfte särskilt fram prestationerna från Caoimhin Kelleher, Curtis Jones och Neco Williams.

Liverpool säkrade förstaplatsen i Champions League-grupp D genom att besegra Ajax med 1-0 under tisdagen.

– Det var en viktig seger. Jag tycker att grabbarna var fantastiska, säger lagkapten Jordan Henderson till Liverpoolfc.com.

– Vi visste att det skulle bli en tuff match. Vi kunde ha gjort en del saker bättre och kanske gjort två eller fler mål, särskilt i den andra halvleken. Jag är dock glad över insatsen och den inställning som laget uppvisade. 

– Vi har haft mycket skador på slutet, men vi lyckades trots allt att ta de tre poängen och vinna gruppen. 

– Spelarna är fantastiska, särskilt de yngre spelarna som ikväll visade sina kvaliteter och hjälpte oss till tre poäng.

22-årige Caoimhin Kelleher spikade igen i sitt mål medan Curtis Jones och Neco Williams låg bakom det avgörande 1-0-målet.

– Han var helt otrolig, konstaterar Henderson om Champions League-debuterande Kelleher. 

– Han gjorde några riktigt viktiga räddningar och han tog kommando över sitt straffområde. Jag tycker att han var fantastisk, ett stort plus för oss.

– Jag är också glad för Curt, han har jobbat stenhårt. Han lyssnar, han vill lära sig nya saker hela tiden. Under de senaste veckorna har man sett hur han mognat i sitt spel. Han förtjänade att göra mål.

– Det var en fin boll från Neco. Jag trodde att han slog den för långt först så jag kan ha skrikit på honom när han slog bollen, men det visade sig vara ett bra inlägg, så jag är glad för dem båda.

Nu gäller det för spelarna att skifta fokus till söndagens match mot Wolverhampton.

– Det är ganska mycket vila för oss! Vi måste utnyttja den på bästa sätt, återhämta och förbereda oss. Vi måste vara redo för en tuff match eftersom att Wolves är ett bra lag.

– De tog en stark seger mot Arsenal nyligen, så de kommer att vara rejält taggade. 

Bannerbild