Quantcast

Nästa match (Premier League)

Norwich klubbmärke Norwich (B)

lördag 14 aug 16:00

– Måste gå vidare snabbt

Bild till nyheten

James Milner menar att spelarna självklart är besvikna efter förlusten mot Atalanta men påpekar samtidigt att de snabbt måste skifta fokus mot nästa utmaning.

Mål från Josip Ilicic och Robin Gosens såg till att Atalanta lämnade Anfield med tre poäng i ryggsäcken under onsdagen.

Efter slutsignalen fick James Milner en fråga om hemmalaget överhuvudtaget lyckades komma igång på riktigt under matchen.

– Nej, det skulle jag inte säga. Vi vet att det var en dålig insats, ganska tam. Det var många byten igen och vi kom aldrig upp i nivå, vilket är en besvikelse, konstaterade engelsmannen i en intervju med BT Sport.

– Det var många spelare på planen som inte hade spelat tillsammans, det är ett tight spelschema - vi fortsätter att påpeka det. Ibland behöver man bara försöka att vinna även om man inte når upp till sin högstanivå, men vi kunde inte göra det ikväll. 

– Vi skapade inte tillräckligt med chanser, vi höll inte i bollen tillräckligt bra, vi hittade inte skärpan. Det var en besvikelse, men vi är fortfarande i topp av gruppen så nu måste vi gå vidare och fokusera på helgens match som är ytterligare en viktig sådan.

Liverpool missade chansen att redan nu säkra avancemang ur gruppen.

– Det är alltid tufft, det är Champions League. Folk sitter och tittar på gruppen på pappret och drar slutsatser, men vi vet hur duktiga det här laget är. Det gäller även Ajax, men vi har det i egna händer när vi möter dem. 

– Vi måste komma över detta snabbt och försöka att förbättra oss.

Bannerbild