Två skador för U23 i kryssmatch

Bild till nyheten Två skador för U23 i kryssmatch
Liverpools U23 klev upp i ligaledning efter en poäng mot Southampton. Tyvärr för de rödklädda så tvingades både Paul Glatzel och Joe Hardy avbryta matchen på grund av skada.

Det Barry Lewtas-ledda U23-laget tog emot Southampton hemma på akademin under lördagen, en match som för övrigt beskådades av inga mindre än Jürgen Klopp och resten av seniorledarstaben.

Inför matchen hölls en tyst minut till minne av Ray Clemence som gick bort i söndags.

Det blev, trots fint spel från båda lag med flertalet chanser åt båda håll, en mållös tillställning, mycket tack vare bra målvaktsspel.

Precis innan halvtidsvilan åkte Paul Glatzel, som nyligen kommit tillbaka efter en långtidsskada, på en smäll som gjorde rejält ont för anfallaren. När den andra halvleken drog igång igen fanns Glatzel inte med på planen.

I slutet av matchen byttes anfallaren Joe Hardy in, men strax därefter tvingades han lämna planen på grund av en skada. Hardy behandlades av den medicinska staben under en längre tid innan han bars iväg på bår.

0-0 blev slutresultatet vilket innebär att Liverpool nu toppar Premier League 2.

Liverpool U23: Kelleher, Bradley, Beck, Van den Berg, Savage, Clayton, Longstaff (Hardy, 82), Morton, Glatzel (O’Rourke, 46), Ritaccio (Sharif, 56), Millar.