Quantcast

Nästa match (Premier League)

West Ham klubbmärke West Ham (H)

lördag 31 okt 18:30

– Måste ta med oss det positiva

Bild till nyheten

Andy Robertson menar att spelarna var nöjda över insatsen på Goodison Park även om resultatet var en besvikelse.

Liverpool såg ut att ha vunnit Merseysidederbyt i matchens absoluta slutskede när Jordan Henderson satte bollen i nät, men målet dömdes bort för offside så istället för 3-2 slutade matchen 2-2. 

– Det är självklart en besvikelse och jag tror att vi är det mer besvikna laget, sa Andy Robertson till Liverpoolfc.com efter matchen.

– Vi hade möjligheten att vinna matchen, vi skapade tillräckligt med chanser. Vi trodde att vi hade lyckats i slutet, men jag tror att Sadios tånagel eller något var offside - det är sådant VAR tillför. Tyvärr spelar det ingen roll hur små marginalerna är, om det är offside så är det.

– Det är tufft att acceptera när man trodde att man vunnit, men vi får ta med oss poängen och fortsätta framåt.

– Jag tycker att vi var mycket bättre idag. Vi var mer självsäkra, spelade vår fotboll, pressade dem, stressade dem, behöll bollen och skapade chanser. En annan dag hade vi kanske varit i ledningen tidigare i matchen. Vi får ta med oss det oavgjorda resultatet.

– Vi måste ta med oss det positiva från den här matchen. Jag tycker att vi skapade lägen och jag tror att vi var jobbiga att möta, något som inte var ett faktum mot Aston Villa. Vi vann betydligt fler andrabollar idag.

– Det var mycket som var bra, men egentligen kommer man hit för resultatet, vilket vi inte fick det vi ville. Vi har en hektisk period framför oss nu så vi måste bara fortsätta. Vi ska se till att vara redo till onsdag när vi ska spelare Champions League-fotboll igen. 

Bannerbild