Quantcast

Nästa match (Premier League)

West Ham klubbmärke West Ham (H)

lördag 31 okt 18:30

– Förväntar sig att de fattar rätt beslut

Bild till nyheten

Jürgen Klopp var inte helt nöjd med hur domarna, i huvudsak VAR-domaren, skötte sig under Merseysidederbyt.

Mötet mellan Liverpool och Everton på Goodison Park slutade 2-2 efter att de rödklädda fått ett mål bortdömt i slutsekunderna på grund av att Sadio Mané bedömdes stå offside i uppbyggnaden till målet. På de bilder som visades i TV-sändningarna världen över är det dock ytterst svårt att se hur den offsiden hittas av VAR-domaren.

– Det blir svårare och svårare att acceptera sådana här saker, om jag ska vara ärlig, sa Jürgen Klopp efter matchen.

– Jag kom in i omklädningsrummet och då hade alla samlats runt en dator. Jag frågade vad som hände och fick till svar att de hade sett situationen i repris och att de inte förstod hur det kunde dömas bort för offside.

– Jag är verkligen en supporter av VAR, men man förväntar sig att de ska lyckas fatta rätt beslut - särskilt när det gäller offside.

– Vi gjorde ett mål mot Aston Villa förra säsongen där de dömde bort det på grund av offside med en armhåla. Det låter märkligt, men målet dömdes bort. Denna gång visar bilderna att det inte fanns någon armhåla som var offside. Ingenting är offside. 

– Efter att ha gjort 10 intervjuer så har alla sagt att det inte var någon offside. Det gör inte mitt humör bättre direkt.

Bannerbild