Knapp förlust för U23

Bild till nyheten Knapp förlust för U23
Under fredagen åkte U23-laget på en förlust borta mot Derby.

Liverpool fick en fin start i bortamatchen mot Derby när Jake Cain stod för en fin frispark som betydde 1-0 efter elva minuters spel.

Derby kvitterade dock strax därefter och med dryga halvtimmen spelad satte Jack Stretton 2-1 till hemmalaget.

Precis innan pausvilan var de rödklädda mycket nära att kvittera, men Ben Woodburns skott träffade stolpen.

I den andra halvleken fortsatte Liverpool att jaga ett kvitteringsmål, men utan resultat. Matchen slutade därmed 2-1 till Derby.

Nästa match för Barry Lewtas U23-lag är mot Wigan Athletic på tisdag i EFL Trophy.

Liverpools lag: Jaros, Bradley (Sharif, 81), Clayton, Savage, Beck, Clarkson, Cain, Bearne (O'Rourke, 85), Woodburn, Longstaff (Dixon-Bonner, 73), Millar