Quantcast

Nästa match (Premier League)

West Ham klubbmärke West Ham (H)

lördag 31 okt 18:30

– Liverpool hade passat mig bra

Bild till nyheten

Under våren och sommaren var Timo Werners framtid en följetong. Som de flesta vet så tyckte Liverpools ledning att anfallaren var för dyr och istället hamnade han i Chelsea.

Timo Werner kommer få mycket uppmärksamhet inför söndagens match på Stamford Bridge. 24-åringen värvades till Chelsea i somras för 47,6 miljoner pund och innan dess var det många rykten om att Liverpool var intresserade av honom. Det har även skrivits om att Jürgen Klopp har haft personliga samtal med anfallaren. Men klubben valde dra sig ut dragkampen om Werner på grund av den ekonomiska osäkerheten som har uppstått i samband med coronapandemin.

– När jag verkligen bestämde mig för att lämna Leipzig var det flera klubbar som var intresserade, säger Timo Werner till ESPN.

– Jag var i samtal med andra klubbar än Chelsea. Jag kan inte säga så mycket om de andra klubbarna då jag bestämde mig för Chelsea.

– Liverpool var en av klubbarna och det är ett mycket bra lag. Jag hade troligen passat bra in i deras spelartrupp. Några av de andra klubbarna hade passat mig bra, men till slut blev det Chelsea. Deras sätt att spela var inte den enda anledningen, utan det var flera faktorer påverkade mitt beslut.

– Jag har varit här i ett par månader och trivs väldigt bra. Laget är väldigt slagkraftigt och det känns som att vi kan vinna titlar de närmaste åren.

Bannerbild