Quantcast

Nästa match (Premier League)

Arsenal klubbmärke Arsenal (H)

måndag 28 sep 21:00

Klopp öppnar för förlängning?

Bild till nyheten

För mindre än ett år sedan skrev Jürgen Klopp på ett förlängt kontrakt som knyter honom till Liverpool till 2024. Men i en Youtube-intervju som publicerades i helgen öppnar han upp för en förlängning.

Mycket tydde på att Jürgen Klopp inte skulle skriva på en förlängning av sitt förra kontrakt med Liverpool, som spände till 2022,  men i december i fjol gav han en tidig julklapp till alla Liverpool-fans när han signerade en förlängning till 2024. 

Nu frestar han även fansen med en förlängning efter det. 

I en intervju med den tyske Youtube-profilen Leeroy Matata ställer han åtminstone upp dörren på glänt. Även om det följs av ett gott skratt. 

Först förklarar Klopp att han och frun Ulla åtminstone har bestämt att efter hans tid i Liverpool ska de ta ett år ledigt tillsammans innan han eventuellt gör något nytt. 

På följdfrågan vad han då kommer att göra om fyra år (när kontraktet med Liverpool går ut, reds. anm) blir svaret dock inte lika tydligt. 

– Förhoppningsvis sitter jag väl och funderar på om jag ska förlänga kontaktet med Liverpool eller inte, svarar Klopp. 

Vad tycker du? Borde Klopp få ett ännu längre kontrakt eller finns där någon arvtagare du ser efterträda det tyska geniet?

Logga in och kommentera!

Bannerbild