Quantcast

Nästa match (Premier League)

Sheffield U klubbmärke Sheffield U (H)

lördag 24 okt 21:00

Lampard: Jag skämdes

Bild till nyheten

Helgens motståndare, Chelsea, var laget som Liverpool besegrade i den sista hemmamatchen innan man fick lyfta pokalen i juli. En match där Frank Lampard tyckte de röda hade fördel med de mesta - men där han skämdes över sitt beteende i efterhand.

Det var en händelserik historia senast Liverpool och Chelsea möttes och efter matchen kunde man tydligt se bilderna på när Frank Lampard efter ett av målen hamnade i gurgel med Liverpoolbänken. 

Chelseamanagern menade att bägaren rann över när han tyckte Liverpool fick både domslut och flera situationer i spelet med sig. Men han ångrade sig när han såg bilderna i efterhand. 

– Jag ångrade allt i efterhand. Det kom ut i video och när en vän skickade fram den till mig så skämdes jag, sa Lampard i en intervju som citeras i Liverpool Echo. 

– Jag behöver inte gå in i detalj på vad jag reagerade på men där och då kändes det som att det var den lättaste kvällen i Liverpools historia. Verkligen allt gick deras väg. 

– Det handlade aldrig om att Liverpool firade eller vann. Det är ju lyckligtvis något jag fått uppleva själv. 

Lampard underströk också i intervjun att han hoppas få chansen att reda ut tjafset och stryka ett streck över historien innan avspark på söndag.

Bannerbild