Quantcast

Nästa match (Premier League)

Sheffield U klubbmärke Sheffield U (H)

lördag 24 okt 21:00

Bayernpampens känga mot Liverpool

Bild till nyheten

Förre Bayern-presidenten, Uli Hoeness, är allt annat än imponerad över Liverpools agerande kring en eventuell Thiago-affär. Och han menar att Bayern bör tänka två gånger innan de ens går med på att sälja spelaren.

Sommarens kanske mest segdragna transferstory är den om just Thiago, Liverpool och Bayern München. 

Enligt flera medier är Liverpool och Thiago överens, men samtidigt så kan klubbarna inte enas kring en vettig övergångssumma - vilket till stor del hänger på att Thiagos kontrakt går ut nästa sommar. Och skulle en övergång inte bli möjlig innan transferfönstret stänger, den 5 oktober, är det mindre än tre månader till Thiago (från 1 januari) kan skriva på ett kontrakt för att lämna gratis efter säsongen. 

Uli Hoeness, som är tidigare President i Bayern München, är dock trött på både Liverpools segdragna agerande. Men även besviken på Thiago. 

– Vi gav honom ett fint kontraktsförslag och han tänkte länge och noga på det. Men helt plötsligt hade han tydligen accepterat ett förslag från en annan klubb istället. Troligen Liverpool. Men kanske också Manchester United, sa Hoeness till Sport1. 

– Samtidigt har varken Liverpool eller Manchester United kommit med några vettiga bud till oss. De sitter och väntar och hoppas kunna komma med ett lågt erbjudande precis innan fönstret stänger. 

– Då blir det upp till Bayern att bestämma om man ska låta sig bli behandlade på det sättet eller bara förkasta förslagen och låta Thiago stanna kvar hela säsongen. 

Bannerbild