Quantcast

Nästa match (Premier League)

Sheffield U klubbmärke Sheffield U (H)

lördag 24 okt 21:00

– Han är mycket viktig för oss

Bild till nyheten

Alisson Becker gläds över faktumet att han har Mohamed Salah som lagkamrat.

Liverpool inledde Premier League-säsongen 2020/21 med en 4-3-seger mot nykomlingarna Leeds United. Mohamed Salah blev stor matchhjälte för hemmalaget med sitt sena straffmål som fullbordade hans hattrick.

– Han är hungrig, han startade säsongen hungrig, vilket gör mig väldigt glad. Han är en mycket viktig spelare för oss, säger lagkamraten Alisson Becker till Liverpoolfc.com.

– Det här ger honom självförtroende och pushar också andra spelare att jobba ännu hårdare.

– Vi har mycket kvalitet i vår fronttrio. Ibland är det bara en av dem som gör mål, men vi vet att alla kan förbättra sig efter den här matchen både defensivt och offensivt. Det är en bra start för oss.

– Vi visste vad vi hade att vänta och vilken attityd de (Leeds) skulle ha. Jag tycker att de är ett väldigt bra lag med fina kvaliteter, men också ett stort mod. De gjorde kvällen tuff för oss, men jag tror att de hade de ännu tuffare med tanke på hur vi spelade.

– Jag är glad över att ha Mo Salah i mitt lag och jag är glad att han gjorde ett hattrick i den första officiella matchen för säsongen. Jag är också väldigt glad för de tre poängen.

Bannerbild