Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

söndag 05 jul 17:30

– Detta är för er

Bild till nyheten

Mohamed Salah beskriver känslan att vara Premier League-mästare som otrolig och tackar supportrarna för deras enorma stöd.

Liverpool FC har säkrat sin första ligatitel sedan 1990. En som i allra högsta grad bidragit till att den långa väntan äntligen är över för klubben och dess supportrar är Mohamed Salah, som med sina 17 mål i ligaspelet är med och slåss om en tredje raka skytteligaseger.

– Det är en otrolig känsla att vinna en sådan här titel, säger egyptiern till Liverpoolfc.com.

– Att vinna Premier League efter så många år för staden och klubben, det är otroligt. 

– Jag kan inte beskriva det med ord, det är svårt att förklara. När jag kom hit sa jag att jag ville vinna Premier League - det var det första jag tänkte, att jag vill vinna Premier League och Champions League. Folk sa då: "Om du måste välja en av dem, vilken skulle du välja?" Nu kan jag säga att jag väljer båda!

– Premier League-titeln, kan jag säga nu efter att vi har vunnit den, är något alldeles speciellt för den här staden. Alla är lyriska nu när titeln är säkrad.

– Det är en otrolig känsla för allihopa, för alla supportrar världen över. Utan dem och deras stöd skulle vi aldrig klarat av detta. De har gjort ett fantastiskt jobb, precis som spelarna. Det är en härlig känsla, jag kan inte sätta ord på det.

– Vi har gjort allt för att göra dem (supportrarna) glada, men utan deras stöd skulle vi inte lyckas.

– De har helt klart gjort ett enormt jobb på Anfield och på bortamatcherna. Jag är väldigt glad - Liverpool, detta är för er!

Bannerbild