Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

söndag 05 jul 17:30

– En underbar känsla

Bild till nyheten

Adrián är stolt över att vara en del av det lag som nu är engelska mästare, europeiska mästare och världsmästare.

Adrián anslöt till Liverpool i somras som back-up till Alisson Becker efter att Simon Mignolet lämnat för spel i Club Brugge. 

På grund av en del skadebekymmer för Alisson har spanjoren fått mycket speltid under säsongen och har i allra högsta grad varit en del i lagets framgångar. Han har gjort 11 framträdanden i ligaspelet och blev straffhjälte i Supercup-vinsten mot Chelsea.

I torsdags stod det klart att målvakten, tillsammans med sina lagkamrater, kan titulera sig Premier League-mästare.

– Det är en underbar känsla, säger Adrián till Liverpoolfc.com.

– Det är en otrolig känsla för allihopa eftersom att vi alla vet hur tufft detta är. Supportrarna har väntat på detta och nu lyckades vi.

– Vi har gett allt vi har från starten av säsongen. Säsongen har varit fantastisk, en historisk sådan. Liverpool-supportrarna förtjänar verkligen att glädjas åt detta.

– Det var en euforisk stämning (i torsdags). Som ni vet har vi väntat på detta under en lång tid. Vi har kämpat från start, men precis som i vanliga livet så har man alltid både upp- och nedgångar. Förra säsongen hade vi en tuff avslutning på ligaspelet eftersom att vi inte vann Premier League, men vi vann Champions League.

– Den här säsongen ville alla vinna Premier League, alla hade samma mål. På varje träning, under varje sekund, har vi krigat för detta, så jag tycker att vi förtjänar det. Vi bör njuta av ögonblicket, men samtidigt fortsätta framåt eftersom att vi har sju matcher kvar att spela.

– Att vara mästare i Europa, England och i världen, det är inte många som kan säga det - vi är verkligen mästare. Alla Liverpool-supportrar är mästare, alla har gjort sig förtjänta av detta.

Bannerbild