Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

söndag 05 jul 17:30

Mané: Vi stannar inte här

Bild till nyheten

Precis som många andra i spelartruppen försäkrar Sadio Mané supportrarna om att alla fortfarande är taggade på att bidra till fler framgångar framöver.

Under en 13-månadersperiod har Liverpool FC vunnit Champions League, Supercupen, VM för klubblag och nu senast Premier League, en otrolig titelskörd till följd av hårt arbete under den långa resan tillsammans med Jürgen Klopp.

I en intervju med Liverpoolfc.com berättar en av huvudpersonerna på resan tillbaka mot toppen, Sadio Mané, om sina känslor efter att Premier League-titeln har säkrats.

– Det är ett speciellt och unikt ögonblick. Det har varit en lång väntan på titeln och tillslut har vi den. Man kan se hur glada spelarna, ledarna, stabmedlemmarna och supportrarna är. Det är ett otroligt ögonblick som vi måste njuta av, men samtidigt se till att vi är redo för de kommande matcherna, säger anfallaren.

– När vi kollade på matchen (Chelsea - Manchester City) var jag ganska nervös, jag brukar bli det när jag håller på ett lag! Jag har lite problem med att titta på matcher, men när Chelsea gjorde mål firade alla. Det var en fin kväll, en otrolig kväll.

Att vara det lag som tillslut lyckades att spela hem ligatiteln efter 30 års väntan innebär att de kommer att ha en alldeles speciell plats i klubbens historieböcker. Spelarna är dock hungriga efter ännu mer framgång, menar senegalesen.

– Jag tycker att detta är ännu ett steg i karriären för spelarna. Som fotbollsspelare gäller det att alltid vara professionell och hungrig efter att vinna allting.

– Jag tycker att vi har ett fantastiskt lag, fantastisk tränarstab och klubben är otrolig, så vi kommer inte att stanna här. Vi måste bara tro på oss själva, vara ödmjuka och jobba ännu hårdare. Vi ska jobba hårt för att försöka att uppnå ännu större saker i den här klubben.

Mané avslutar med en hälsning till supportrarna.

– Det jag vill säga är att vi vet hur mycket de saknar oss och hur mycket vi saknar dem, det går åt båda håll. Jag tror att alla förstår situationen, det är ingen lätt situation just nu, men vi finns här för dem och kommer att göra allt vi kan för att göra dem stolta i varje match vi spelar. 

– Jag tror att vi i framtiden kommer att ha möjlighet att fira den här titeln tillsammans. 

Bannerbild