Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (B)

onsdag 08 jul 21:15

Ändringar i 25-mannatrupperna ska diskuteras

Bild till nyheten

På torsdag är det dags för ett nytt Premier League-möte. Där kommer de bland annat att diskutera om klubbarna ska tillåtas att göra ändringar i den 25-mannatrupp som skickades in i februari.

Premier League har uttalat att målet är att säsongen 2019/20 kan återstarta 17 juni, men det finns fortfarande en hel del arbete kvar med "Project Restart".

På torsdag ska klubbarna mötas på nytt. På agendan står exempelvis arenafrågan - om det blir spel på neutrala arenor eller klubbarnas respektive hemmaarenor - och vad som händer om säsongen inte slutförs. 

En annan fråga som enligt Telegraph ska diskuteras är om klubbarna ska få göra ändringar i 25-mannatruppen inför de avslutande matcherna. 

När januarifönstret stänger skickar klubbarna in en trupp på 25 spelare som de vill använda sig av under säsongens andra halva. 

Med tanke på det långa uppehållet har en del spelare hunnit komma tillbaka från långtidsskador och de klubbar som har sådana spelare utanför truppen önskar att få göra ändringar för att kunna inkludera de som kommit tillbaka från skada.

Bannerbild