Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (B)

onsdag 08 jul 21:15

Kan gå till en konkurrent?

Bild till nyheten

Under de senaste dagarna har det ryktats om att Liverpool inte vill betala den summan som RB Leipzig begär för Timo Werner. Detta kan leda till att ligakonkurrenterna Manchester United och Chelsea har chans att värva honom.

Enligt Sky Italia är Timo Werner öppen för en flytt till Manchester United eller Chelsea, detta bara om Liverpool vägrar betala 49 miljoner pund för anfallaren. 24- åringen har en utköpsklausul i sitt nuvarande kontrakt på just 49 miljoner pund. Tidigare i veckan skrev flera medier om att Liverpool tycker detta är ett överpris. RB Leipzig VD Oliver Mintzlaff har varit tydlig med att det är detta priset som gäller. Denna situation öppnar upp möjligheten för Manchester United och Chelsea att värva den tyska stjärnan. I en intervju för två år sedan berättade Werner om att United var en klubb som han skulle tänka sig spela för.

– Jag drömmer om att få spela i Premier League. Liverpool och Manchester United är två klubbar som jag har följt mycket på tv.

– Jag inspirerades mycket av Sir Alex Ferguson när United vann många titlar. Liverpool är också en klubb som lockar, de spelar på en fantastisk arena och har bra stämning på sina hemmamatcher.

Under säsongen har medier i både England och Tyskland skrivit att Timo Werner är Jürgen Klopps drömvärvning, samt hävdat att han skulle passa bra in i Liverpools spelsätt.

Bannerbild