Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (B)

onsdag 08 jul 21:15

Långt från enighet

Bild till nyheten

David Maddock i The Mirror rapporterar nu att Liverpool och Leipzig är långt från en enighet i prislappen för Timo Werner - något som kan sätta käppar i hjulet för en övergång.

Timo Werner har ständigt kopplats till Liverpool under våren och den tyska stortidningen BILD har bland annat meddelat att 24-åringen har bestämt sig för att det är Liverpool han vill till i sommar. 

Werner har två år kvar på sitt kontrakt med Leipzig men en utköpsklausul på ca £50 miljoner. De skakiga marknaderna till följd av coronavirusets utbrott har dock fått Liverpool att rygga tillbaka på summan. 

The Reds ska vara beredda att max betala omkring £30 miljoner för anfallaren som gjort 24 mål i Bundesliga under säsongen. 

Flera klubbar, som exempelvis Barcelona och Inter som också nämnts som tänkbara alternativ, har samtidigt också flaggat för att det finns en risk att pandemin i världen förändrar spelplanen vad gäller transfers i sommar. Detta kan därmed också vara något som Liverpool använder till sin fördel i förhandlingarna just nu. 

Ett tänkbart alternativ är annars att Timo Werner annars stannar ytterligare en säsong i Tyskland för att pressa ner prislappen ytterligare.

Bannerbild