Grujic målskytt mot RB Leipzig

Bild till nyheten Grujic målskytt mot RB Leipzig
Utlånade Marko Grujic var i spel för sitt Hertha Berlin under onsdagen. Serben blev målskytt i matchen som slutade 2-2. Även Taiwo Awoniyi fick speltid när Mainz 05 kryssade mot Union Berlin.

Bundesliga är redan inne på sin tredje omgång sedan återstarten av säsongen.

Under onsdagskvällen spelade Hertha Berlin, med Liverpool-lånet Marko Grujic i startelvan, borta mot RB Leipzig.

Matchen började utmärkt för Berlin-laget och en viss Grujic satte dit ett ledningsmål redan efter nio minuters spel. Målet kom efter en hörna från Marvin Plattenhardt, ett mål som var serbens tredje för säsongen.

Hemmalaget vände sedan till 2-1 genom mål av Lukas Klostermann och Patrik Schick.

Hertha Berlin kunde dock i matchens slutskede kvittera till 2-2, vilket också blev slutresultatet. Poängen innebär att Grujic och Co. ligger tia i tabellen med åtta poäng ned till negativt kvalstreck.

En annan röd spelare som var i spel under onsdagen var Taiwo Awoniyi. Anfallaren fick chansen från start när Mainz 05 ställdes mot Union Berlin.

Det blev ingen lyckad kväll för Awoniyi, som efter 62 minuters spel fick lämna planen vid ställningen 1-1. Det blev inga fler mål i matchen och därmed delad poäng.

Mainz 05 ligger just nu endast en poäng ovanför den negativa kvalplatsen.