Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (B)

onsdag 08 jul 21:15

Stort intresse för Lallana

Bild till nyheten

Adam Lallana väntas lämna klubben efter denna säsong. Fem klubbar i Premier League sägs vara intresserade av engelsmannens signatur.

Adam Lallanas avtal med Liverpool löper ut 30 juni, men på grund av de rådande omständigheterna är det förväntat att han skriver på ett korttidskontrakt för att slutföra säsongen i den röda tröjan.

När säsongen väl är slut förväntas engelsmannen att söka sig vidare till en annan klubb i jakt på mer regelbunden speltid. Tidigare har det rapporterats att Jürgen Klopp var intresserad av att behålla mittfältaren ett år till, men att han inte skulle pressa honom till att göra det. 

Tanken på att kunna värva den 32-årige mittfältaren på free transfer har fått flertalet klubbar att rikta blicken mot Merseyside. 

Mirror rapporterar att fem Premier League-klubbar är intresserade av Lallana. 

Leicester City, som tränas av Brendan Rodgers, som var den manager som värvade Lallana till Liverpool, sägs vara favoriter att säkra spelarens signatur. Skulle The Foxes säkra spel i Champions League nästa säsong stärks deras aktier ytterligare.

London-trion Arsenal, Tottenham och West Ham ska även de följa utvecklingen med stort intresse. Även Sean Dyches Burnley har fått upp ögonen för mittfältaren som noterats för 118 framträdanden för Liverpool.

Bannerbild