Quantcast

Nästa match (Premier League)

Burnley klubbmärke Burnley (H)

lördag 11 jul 16:00

Återbetalar alla biljetter

Bild till nyheten

Liverpool meddelar idag på sin officiella hemsida att samtliga årskortsinnehavare och de med officiella biljetter till säsongens avslutande matcher nu kommer att få pengarna tillbaka.

Även om Premier League förhoppningsvis snart kan vara igång igen kommer det, som alla vet, att vara utan publik. 

Efter konstruktiva dialoger med supportergrupper har Liverpool nu kommunicerat hur återbetalningarna av biljetter kommer att ske. 

Säongskortsinnehavare kommer att kompenseras utifrån ett viktat genomsnitt av vad varje match har varit värd utifrån totalsumman man har betalat och alla medlemmar samt de som köpt hospitalitybiljetter via klubbens officiella kanaler kommer att få varje givet belopp man betalat återinsatt på sitt konto eller kreditkort. 

Klubben vädjar samtidigt om förståelse för att processen redan har tagit tid och kan komma att ta ytterligare tid innan allt är processat. Man har som mål att kontakta samtliga påverkade inom 14 dagar och ber fans att inte själva försöka skynda på sitt ärende i denna perioden. 

Utöver samtliga, återstående, hemmamatcher gäller det även bortamatchen mot Everton dit biljetter redan var sålda samt damernas derby mot samma motstånd. 

För de som eventuellt hade köpt biljett till legendmatchen mot Barcelona som skulle ha spelats i mars ber man om ytterligare tid och försäkrar att dessa kommer att kontaktas separat längre fram. 

Notera att om du köpt någon biljett eller paketresa via en leverantör eller sportresebyrå i Sverige är det alltid denne du ska kontakta för eventuella frågor om din resa. Varken Liverpool, officiellt, eller supporterklubben kan vara behjälpliga i dessa frågor.

Bannerbild