Quantcast

Nästa match (Community Shield)

Arsenal klubbmärke Arsenal (H)

lördag 29 aug 17:00

21 mål på tre senaste besöken

Bild till nyheten


Det har varit målfester de senaste gångerna Liverpool har besökt Carrow Road. Kan vi vänta oss något liknande på lördag?

Liverpool och Carrow Road, Norwich hemmaarena, har varit synonymt med målfester de senaste åren. 

Alla minns säkert den galna 5-4-segern för The Reds i slutminuterna 2016, där firandet knappt visste några gränser (Bilden) efter att Adam Lallana avgjort i den 95:e minuten. 

Innan det mötet var det annars i regel Luis Suarez som stal showen mot Norwich och John Ruddy, som vaktade målet för Norwich vid flera av mötena med El Pistolero, har i efterhand erkänt att han fasade varje match mot Liverpool när de anfördes av uruguayanen. 

På våren 2014 möttes lagen på Carrow Road när Liverpool febrilt jagade ett ligaguld och den matchen slutade 3-2 till Liverpool. Efter mål av just Luis Suarez och även två från Raheem Sterling. 

Spolar vi ytterligare några år tillbaka möttes lagen också 2012 på Carrow Road, i en match som vanns med 5-2 av Liverpool. Här gjorde Luis Suarez ett hattrick. 

Totalt alltså 21 mål på de tre senaste matcher mellan Norwich och Liverpool på Carrow Road och ett snitt på sju mål per match. 

Får vi se något liknande på lördag? Logga in och kommentera!

Bannerbild