Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (B)

onsdag 08 jul 21:15

Kan kalla tillbaka Awoniyi från Mainz

Bild till nyheten

Taiwo Awoniyi lånades ut till Mainz i hopp om speltid. Endast sex framträdanden senare ser Liverpool ut att kalla tillbaka anfallaren. Det uppger Neil Jones på Goal.

Nigerianen Taiwo Awoniyi kom till The Reds 2015 men har aldrig spelat för klubben då han inte fått arbetstillstånd i Storbritannien. Den numera 22-årige anfallaren har lånats ut till en rad klubbar. 

Under två låneperioder i belgiska Royal Excel Mouscron imponerade nigerianen och gjorde så sent som i våras elva mål för klubben. Inför denna säsong skulle han testa Bundesliga och närmare bestämt Mainz. Där har succén tyvärr uteblivit. 

Awoniyi är mållös på endast sex framträdanden. Han har startat en gång men blev då utbytt i halvtid när Mainz var en man mindre. 

Enligt Goals Neil Jones har Liverpool en klausul att återkalla 22-åringen och den kommer användas om speltiden inte ökar. 

I sådana fall kommer klubben skicka iväg honom på ett nytt lån. Jones uppger att Olympiakos och Ligue 1-trion Montepieller, Brest och Nimes är intresserade. Dessutom håller Besiktas, Leganes och Mallorca ögonen öppna inför Awoniyis situation. 

Källa: goal.com

Bannerbild