Quantcast

Nästa match ()

 klubbmärke ()

"Kungen" mötte kungen

Bild till nyheten


Virgil van Dijk tränade inte med övriga laget igår utan var istället på blixtvisit hemma i Nederländerna för att möta kungafamiljen.

Med en supersäsong för Liverpool i bagaget, krönt med ett Champions League-guld och dessutom favorit till att ta hem Ballon d'Or, priset till världens bäste fotbollsspelare, kan Virgil van Dijk lätt ses som "Kung" i det fotbollstokiga Nederländerna. Igår var han dock hemma på blixtvisit för att träffa den riktige statschefen, Kung Willem-Alexander, och hans familj.

Medan övriga Liverpoolspelare tränade under strålkastarna på Melwood hade Virgil van Dijk fått ledigt för att resa hem och inställa sig till ett möte med kungafamiljen vid ett årligt återkommande inslag där personer med "speciellt framträdande insatser under året" uppmärksammas. 

Med Liverpools intensiva matchande har Jürgen Klopp och staben varit ganska tillåtande för spelarna att närvara vid diverse evenemang och Virgil van Dijk väntas tillbaka på Melwood idag, redo att ta sig an matchen mot Manchester City på söndag.