Quantcast

Nästa match ()

 klubbmärke ()

Hårdkörning inför United

Bild till nyheten

Alisson Becker tränar intensivt på träningsanläggningen medan merparten av lagkamraterna är ute på landslagsuppdrag.

Alisson Becker är tillbaka i full träning, men är inte uttagen i den brasilianska trupp som ska spela landskamperna mot Senegal och Singapore.

Istället är Alisson kvar på Melwood för att träna extra med målvaktstränare John Achterberg. Tillsammans jobbar de nu för att få 27-åringen i matchform, det rapporterar Melissa Reddy i ESPN.

Fokuset under träningspassen ligger på snabbhet, reaktioner och spelfördelning, skriver Reddy. Rehabiliteringen efter skadan har gått bra och efter många timmar i gymmet tillsammans med rehab-tränare Dave Rydings ska han nu ha styrkan tillbaka i benet.

Liverpool hade som plan att brasilianaren skulle vara spelklar efter landslagsuppehållet. Det kan fortfarande bli så, men om han inte är 100% redo är det ingen panik att spela honom då Adrián har presterat så pass bra under målvaktens skadefrånvaro, påpekar Reddy.

Adam Lallana och Alex Oxlade-Chamberlain är två andra spelare som inte är på landslagsuppdrag, De har tackat nej till två lediga dagar för att lägga ned mer tid på träning på Melwood. Detta för att kunna spela en större roll i matcherna som kommer för de röda.