Nästa match (Premier League)

Watford klubbmärke Watford (B)

lördag 29 feb 18:30

– Ville värva Müller för två år sedan

Bild till nyheten

Under onsdagen har det skrivits i flera tyska medier att Thomas Müller vill lämna sin moderklubb Bayern München. Enligt stortidningen Bild ville Liverpool värva 30-åringen för två år sedan.

Dagens stora fotbollsnyhet i Tyskland är att Thomas Müller vill lämna Bayern München när transferfönstret öppnar i januari. Detta skriver bland annat den välinformerade journalisten Christian Falk som jobbar på Bild.

Christian Falk skriver även att Jürgen Klopp ville värva Thomas Müller sommaren 2017, då i samband med att Barcelona ryckte i Philippe Coutinho. Klopp såg Müller som en möjlig ersättare till Brasilianaren. Men som de flesta vet så såldes inte Coutinho till Barcelona förrän januari 2018 och ingen direkt ersättare värvades in.

Thomas Müller har fått allt mindre speltid i Bayern München under säsongsinledningen, då klubben har lånat in just Philippe Coutinho. Tränaren Niko Kovac har varit tydlig med att Müller inte längre är given i startelvan. 30-åringens kontrakt sträcker sig fram till sommaren 2021. Han har gjort 186 mål på 495 matcher för Bayern München och 38 mål på 100 landskamper för Tyskland.

Bannerbild